Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Бухгалтерські послуги або пропозиція бухгалтерського аутсорсингу. Ціна питання

image_pdfimage_print

   Процес організації бухгалтерського обліку як для юридичної особи, так і для фізичної особи-підприємця є надзвичайно індивідуальним. Власнику бізнесу не завжди вдається одразу знайти швидку і гарантовано вірну відповідь на запитання: «взяти штатного бухгалтера чи скористатись послугами бухгалтерської компанії?»

   Основними аргументами на користь штатного бухгалтера (чи власної бухгалтерської служби) виступають, такі ніби переваги, як можливості: особистого контролю за роботою працівників, розпорядження робочим часом підлеглих (використання бухгалтера у якості секретаря чи діловода), обмеження руху фінансової, кадрової та іншої інформації в межах власної компанії тощо.

   Приймаючи рішення на користь власного штатного бухгалтера, власник чи керівник бізнесу може стати заручником ситуації, коли потрібно віддавати значну частину часу організаційним питанням роботи бухгалтерії та кожного бухгалтера зокрема. На противагу цьому, – бухгалтерська аутсорсингова компанія завжди присутня на “робочому місці” і є на зв’язку, – не хворіє, не бере лікарняний, не відпрошується за “сімейними обставинами”, не “ходить у відпустку”, але забезпечує безперервність сервісу, несе повну відповідальність за виконання функцій бухгалтерської служби.

   Більше інформації про переваги зовнішньої бухгалтерської служби (бухгалтерського аутсорсингу) можна отримати в статті за цим посиланням [link].

   Крім того відзначимо, що витрати на утримання штатного бухгалтера (власної бухгалтерської служби) набагато вищі вартості послуг бухгалтерської компанії*.

  Для порівняння, базова вартість бухгалтерських послуг, що надаються Компанією «Вікторія», складає у відсотках до мінімальної заробітної плати**:

– супровід юридичної особи – платника єдиного податку – від 55%;

– супровід юридичної особи – платника податку на прибуток та податку на додану вартість – від 120%;

– супровід юридичної особи – платника податку на прибуток, не платника податку на додану вартість – від 90%;

– супровід юридичної особи – платника фіксованого сільськогосподарського податку – від 75%.

      У разі відсутності господарської діяльності юридична особа може перебувати на збереженні в нашій компанії, з поданням «нульової» звітності. Вартість такої послуги: 15% від мінімальної заробітної плати в місяць.

   Компанія «Вікторія» пропонує не просто договірне обслуговування, але й високу якість послуг, конфіденційність, індивідуальний підхід до клієнта виходячи з нормативних вимог та дотримання бухгалтерських стандартів, відповідальності за результат таких послуг.

    Контактна інформація Компанії “Вікторія” [link]

________________________________________

* Вартість послуг для підприємців за наступним посиланням: [link]

** Мінімальна заробітна плата станом на 25.03.14 р. складає 1218 грн.

 

Департамент бухгалтерського аутсорсингу

Компанії «Вікторія»

 

компанія "вікторія" інформує: