Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Бухгалтерський облік | м. Чернівці

image_pdfimage_print

   Постановка бухгалтерського обліку на підприємстві, налагодження облікових процесів у підприємця – завдання, котрі мають виконуватись фахівцями. Власник бізнесу приймає рішення чи то на користь створення власного бухгалтерського підрозділу, чи то на користь передання бухгалтерії на аутсорсинг бухгалтерській компанії; правильність такого рішення вимірюється часом.

   І не важливо, що відображено в резюме бухгалтера-претендента на роботу, або те, що саме написано у рекламному флаєрі бухгалтерської аутсорсингової компанії. Важливий завжди результат.

Бахалтерська компанія   Очікування власників бізнесу від роботи фінансової служби – це спокій, відсутність претензій з боку податкових та інших контролюючих органів, оптимальний вибір системи оподаткування, контроль за фінансовими ресурсами та економія адміністративних витрат.

   Саме на гарантування такого результату націлені фахівці Компанії «Вікторія», що здійснюють обслуговування клієнтів – юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

   Кожен клієнт може отримати індивідуальну програму обслуговування. Для отримання більш детальної інформації щодо умов обслуговування звертайтесь за телефоном: +38(095)595-7777, або ж надсилайте запитання (пропозиції) на електронну адресу: office@vg.ua

 

Компанія «Вікторія»

компанія "вікторія" інформує: