Бухгалтерський облік для фізичних осіб-підприємців

    Підприємці зачасти помилково вважають, що з податковим обліком своєї діяльності можна справитись без залучення фахівця-обліковця. На захист такої позиції наводять аргумент, що у разі перевірки можна будь-які питання вирішити. Однак, це далеко не так.
 Обслуговування підприємця. Бухгалтерський облік та податковий облік  Річ в тім, що підходи в роботі фіскальної служби далеко не ті, що були кілька років тому. Перевірки податківці проводять тоді, коли існує достатня інформація про імовірні порушення з боку підприємця, що потягнули несплату податків. Інформація у фіскальній службі з контролю не знімається, поки порушення не буде усунуте добровільно або за наслідками документальної перевірки. І в той же час відповідальність за виявлені порушення зросла в багато разів (досить згадати тільки для прикладу відповідальність за неповідомлення про укладення трудового договору з працівником – 96 тис. грн., тощо).
    Тому, ризики необхідно зменшувати. А це вже справа фахівців.
   Компанія Вікторія запропонує повний пакет послуг фізичним особам-підприємцям, що включає супровід від самої реєстрації. Наші менеджери та бухгалтери створюють достатню модель обліку для замовника, що мінімізує можливість високого податкового контролю та штрафних санкцій, оптимізує розмір податків.
   Відповідальність за супровід покладається на нас – це істотна умова Договору обслуговування.
   Якщо Вам будуть цікава наша пропозиція, звертайтесь за наступними контактами:

Тел.: +380955957777 або ел.пошта: office@vg.ua

Компанія Вікторія