Статут та протокол для створення ТОВ (актуально за станом на 2016р.)

Є два основні напрямки дій, щоб зареєструвати товариство з обмеженою відповідальністю. Перший – зробити все самостійно. Другий – звернутись за допомогою до фахівців. В першому випадку – ризики помилок високі. В другому випадку такий ризик значно менший.

   Обслуговування підприємцяКомпанія «Вікторія» пропонує послуги з реєстрації юридичних осіб будь-яких організаційних форм. Також, можна говорити про замовлення окремих елементів цієї послуги – наприклад, – з підготовки установчих або реєстраційних документів тощо (перейти до контактної інформації)

Однак, у разі рішення все зробити самостійно – за основу можна використати статут ТОВ та протокол загальних зборів засновників, завантаживши проекти по посиланню нижче.

 

Завантажити: Протокол загальних зборів засновників;

                             Статут ТОВ

 

Компанія «Вікторія»  

 

Можливо, Вам буде також цікава публікація: Ризики підміни трудових угод цивільно-правовими. Узагальнення судової практики

 

Електронна звітністьЗамовте програмне забезпечення“Сонату” зі свого робочого місця (з офісу, з дому), отримайте доступ до повнофункціональної версії в кілька кроків.  Вам не потрібно далі шукати, – все можна зробити оперативно і не витрачаючи зусиль, з Компанією Вікторія!

ДЕТАЛІ

 

Вам може бути цікава публікація: Як суди вирішували справи, де трудові відносини були підмінені цивільно-правовими?


Реклама наших партнерів

Георг Парк Чернівці