Бухгалтерські послуги в м. Чернівцях. Пропозиція обслуговування бухгалтерської компанії

   Компанія «Вікторія» – одна з найбільших компаній аутсорсингового спрямування на західному регіоні, що надає послуги бухгалтерського супроводу підприємствам, установам, організаціям, а також фізичним особам-підприємцям. Головні офіси Компанії знаходяться в Чернівцях.

   Для зручності клієнтів юридичних осіб в м. Чернівцях працюють два бухгалтерські офіси, завданням яких є забезпечення комфортного обслуговування підприємств (установ, організацій). Офіси розташовані за адресами: м. Чернівці, вул. Богомольця 17 оф. 1 та м. Чернівці, вул. Рівненська 5а, оф. 310.

   Для зручного обслуговування підприємців-платників єдиного податку, а також юридичного супроводу всіх напрямків діяльності Компанії, а також для виконання реєстраційних завдань клієнтів працює відокремлений офіс за адресою: м. Чернівці, вул. Першотравнева, 6, оф. 1а.

Бахалтерська компанія   Офіс №4 Компанії, що розташований за адресою м. Чернівці, вул. Червоноармійська 31, ІІ поверх, оф. №10, забезпечує організацію та супровід обліку фізичних осіб-підприємців, що перебувають на загальній системі оподаткування, здійснюють діяльність в сфері торгівлі та надання послуг за готівку із застосуванням РРО.

   Така спеціалізація в напрямках роботи офісів Компанії «Вікторія» дозволяє забезпечити найбільш якісне та фахове обслуговування клієнтів, а також гарантує конкурентну ціну на бухгалтерські послуги, яка є порівняно нижчою середньої вартості бухгалтерського обслуговування в м. Чернівцях.

   Для отримання додаткової інформації про умови бухгалтерського обслуговування звертайтесь за телефоном: +38(095)595-7777+38(095)595-7777, або надсилайте запитання електронною поштою на адресу: office@vg.ua

 

Компанія «Вікторія» 

Позвонить
Отправить SMS
Добавить в Skype
Call with Skype creditsБЕСПЛАТНО в Skype