Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Єдинник торгує широким асортиментом, що включає РРО-непільгові категорії

image_pdfimage_print

   У разі продажу підприємцем – платником єдиного податку серед іншого товару, що належить проводити через РРО, такий підприємець має вести облік товарних щодо всього товару, що ним продається та у всіх точках продажу.

   Компанією Вікторія направлено запит до ДПС, враховуючи неоднозначність цього питання.  Висновок ДПС зводиться до наступного:

”  якщо ФОП є платником єдиного податку, не зареєстрований платником податку на додану вартість та не здійснює реалізацію категорії товарів зазначеної у пункті 12 статті 3 Закону № 265, то як результат на нього не поширюються вимоги Порядку № 496.
Водночас, у разі якщо Ви реалізує товар зазначений у пункті 12 статті З Закону № 265, зокрема, здійснюєте продаж технічно складних побутових товарів, то на Вас поширюватимуться вимоги Порядку № 496 на загальних підставах, щодо всіх видів та категорій товарів.”

  Фотокопію відповіді наводимо нижче.

 

   Така відповідь є аналогічною й щодо застосування РРО. Тобто,  у разі здійснення торгівлі підприємцем – платником єдиного податку  пільгового та непільгового товару, РРО має застосовуватись до всього асортименту, що продається (посилання на відповідь буде надано пізніше).

Компанія Вікторія

 

    Якщо у Вас виникла потреба у професійному супроводі Вашої підприємницької діяльності – зателефонуйте нам або заповніть форму зворотного зв’язку. Ми надішлемо Вам розрахунок вартості послуг підприємницького супроводу, повідомимо переваги, умови та особливості нашого обслуговування. 

Наші телефони:  +38(050)-404-87-30; +38(098)-793-77-77

Форма для швидкого звернення:

    Електронна пошта: office@vg.ua

    Контактна інформація фронт-офісів Групи Компаній “Вікторія”:

    № фронт-офісу Адреса
    Офіс №1 м. Києві, по вул. Оболонській, буд.9 тимчасово змінено!
    Офіс №1 м. Чернівці, вул. Богомольця, буд 17
    Офіс №2 м. Чернівці, вул. Першотравнева, буд. 6
    Офіс №3-1 (№310) м. Чернівці, вул. Рівненська, буд. 5А
    Офіс №3-2 (№309) в м. Чернівці, по вул. Рівненській, буд.5А
    Офіс №3-3 (№815) м. Чернівці, вул. Рівненська, буд.5А
    Офіс №5 м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 19В

    Компанія Вікторія 

    компанія "вікторія" інформує: