Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Інвентаризація основних засобів станом на 01.04.2011 року

image_pdfimage_print

Інвентаризація основних засобів станом на 01.04.2011 року – кваліфіковано та з мінімальними податковими ризиками

Компанія «Вікторія» пропонує нову послугу – супроводження та кваліфіковане оформлення наслідків інвентаризації основних засобів у відповідності до Перехідних положень Податкового кодексу, трансформації основних фондів в основні засоби; роз’яснення податкового обліку та амортизації основних засобів після 01.04.2011р., перенесення результатів інвентаризації в декларацію про прибуток за 2 квартал 2011р.
Настійно рекомендуємо Вам звернутися за допомогою до фахівців компанії «Вікторія», які мають значний досвід роботи в сфері здійснення подібних робіт. Це дозволить охопити всі ключові моменти процедури та здійснити перехід в найкоротші терміни, з мінімальними податковими ризиками та фінансовими втратами. 

Компанія «Вікторія» працює на міжрегіональному рівні, тому виїзд у відрядження для наших співробітників не є складністю. Крім того, послуги можуть бути надані дистанційно: консультування, підготовка, аналіз документів, тощо.

За більш детальною інформацією та для замовлення послуги звертайтесь:

за тел.: +380503740727

та e-mail: barabanova@victoria-outsourcing.com

контактна особа: Наталя Барабанова, – директор Департаменту аудиту Універсальної правничо-фінансової компанії «ВІКТОРІЯ».

компанія "вікторія" інформує: