Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Суд визнав дії Мінпраці неправомірними. Черга за конкретними посадовими особами

image_pdfimage_print

   Міністерство праці та соціальної політики час від часу вражає своєю «соціальною орієнтованістю». І на кого спрямована ця “орієнтованість”? Доводиться тільки здогадуватись. Не секрет, що це міністерство й підпорядковані йому структури фігурували в корупційних скандалах.

Обслуговування підприємця. Бухгалтерський облікНе один раз можна було почути про замовний характер перевірок територіальними підрозділами в регіонах. Тому і не дивно, що в ситуації зі звичайним зверненням громадянина посадові особи Мінсоцполітики просто проігнорували громадянські конституційні права.

Ось яка відповідь від соціального міністерства (клікнути для перегляду)

відповідь на запит

   В цьому випадку справедливість відновив окружний адміністративний суд, – в справі №824/2499/15-а визнав неправомірною відмову в наданні інформації за запитом громадянину та зобов’язав Мінпраці надати належну відповідь.

   Забігаючи наперед відзначимо, що на цьому захист зупинятись не буде. В найближчих планах (після позитивної апеляції) спрямовуватимемо вимогу про стягнення збитків, завданих державному бюджету у вигляді відшкодування судових витрат  за рахунок винних посадових осіб міністерства. Це мінімальна виховна робота, яку в таких випадках належить проводити.

   Рішення Чернівецького окружного суду за посиланням.

Компанія «Вікторія»  

компанія "вікторія" інформує: