Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Zillya! Антивірус

image_pdfimage_print

   Все частішають випадки комп’ютерних атак, при цьому немає єдиного визначення, що ж являє собою така атака? Якщо коротко підсумувати загальні визначення, то можна сказати що:

   Атакою на інформаційну систему називаються навмисні дії зловмисника, що використовують вразливість інформаційної системи і призводять до порушення доступності, цілісності і конфіденційності оброблюваної інформації.

    Іншими словами, за допомогою спеціальних програм, через мережу Інтернет (найчастіше), зловмисники проникають (атакують) на Ваш персональний комп’ютер та наносять шкоду. Шкода може бути дуже різноманітною від крадіжки конфіденційної інформації до управління банківськими рахунками. В будь якому випадку приємного в цьому мало.

   Крім цього на Ваш комп’ютер щоденно «полюють» тисячі вірусних програм, які націлені на те щоб унеможливити працездатність операційної системи. Маскуються вірусні програми досить уміло, тому людським оком розпізнати з чим маємо справу неможливо.

   Як же захистити своє життя та техніку від посягань зловмисників?

   Поставити бар’єр (блок), захист на персональний комп’ютер, тобто антивірусну програму. Благо вибрати антивірус сьогодні не проблема. Але популярні коштують дорого, та до того ж обвішані купою додаткових модулів, які не завжди потрібні або корисні, але навантажують систему і збільшують їх вартість.

    При цьому, більшість антивірусних програм, поширених в Україні мають російські корені. І тут виникають нові запитання: чи не вкраде сама антивірусна програма Вашу інформацію? Чи буде захист комп’ютера реальним?

    Думаю, точну відповідь на це питання не надасть ніхто. То що ж робити? Не купувати і не використовувати програми у яких Ви не впевнені, навіть при наявності у них відомого імені чи, псевдо, популярності.

    На цьому тлі виділяється єдиний український захисний продукт «Zillya! Антивірус та Інтернет Захист», або по-простому Zillya! Internet Security. Чим він зможе допомогти в плані захисту ПК?

  1. Безпечна робота в Інтернет.

Zillya! Антивірус та Інтернет Захист дозволяє захистити особисту інформацію, з якою Ви працюєте в Інтернеті.

          Брандмауер програмного рівня забезпечує:

  • Контроль за доступом встановлених на комп’ютері додатків до мережі. Брандмауер відстежує всі спроби додатків отримати доступ до мережі – як вхідний трафік, так і вихідний.
  • Захист від несанкціонованих зовнішніх атак. За замовчуванням брандмауер дозволяє додаткам тільки вихідний трафік. Це захищає систему від спроб отримати до неї доступ ззовні, оскільки будь-які вхідні запити блокуються.
  • Можливість встановлювати загальні налаштування для всіх додатків в системі.

              WEB-фільтр забезпечує:

  • Блокування небезпечних сайтів.
  • Блокування потенційно небезпечного контенту з підозрілих сайтів.
  • Створення власного списку сайтів, що блокуються.

 

  1. Надійність та комплексність захисту

Zillya! Антивірус та Інтернет Захист містить все, що необхідно для всебічного захисту Вашого кібер-простору.

  • Система перевірки файлів в режимі реального часу, призначена для виявлення вірусів та інших шкідливих програм, які намагаються проникнути на комп’ютер.
  • Щоденні оновлення антивірусних баз, які гарантують роботу в максимально захищеному середовищі.
  • Поштовий фільтр, який перевіряє усі поштові повідомлення на шкідливі об’єкти, чим гарантує, що жодна загроза не потрапить до системи разом з електронним листом.
  • Евристичний аналізатор, який визначає нові віруси, записи для детектування яких ще відсутні в антивірусній базі.
  • Три види сканування.

Плюс до всього вищевказаного, простий у використанні «інтерфейс» і мінімум налаштувань, доступна ціна та розміщення представництва поруч з Вами.

Замовити (придбати) «Zillya», ознайомитись з базовими можливостями або отримати відповіді щодо роботи даної антивірусної програми можна за адресою: м. Чернівці, вул. Богомольця 17, оф. 1. Довідки за телефоном +380953355229, – регіональний представник – Лисенко Роман Григорович.

 

Компанія “Вікторія”

компанія "вікторія" інформує: