Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Стягнення боргу з орендної плати. Черговий захист інтересів клієнта

image_pdfimage_print

   Рішенням Господарського суду в Чернівецькій області в основній частині задоволено позовні вимоги клієнта, інтереси якого в справі були представлені фахівцями Компанії «Вікторія». Сума позову не була значною, проте справа була цікава тим, що була прийнята в роботу фактично на завершальному етапі в першій інстанції, а тому вимагала ретельного та швидкого відпрацювання, починаючи з коректного збору доказів.

    Для перерахунку основної частини позовних вимог використовувалось програмне забезпечення www.kapitalizator.com, – щодо визначення основної суми боргу й неустойки.
   В ході процесу довелось також зменшити позовні вимоги та привести їх у відповідність до фактичних обставин справи. Завдяки цьому, на відповідача-боржника була покладена відповідно більша частина судових витрат.
   Посилання на рішення по справі: [посилання]

   Компанія «Вікторія» пропонує юридичні послуги з супроводу справ замовників не тільки в господарських судах, але й в цивільних та адміністративних. Виважений та ретельний підхід до розв’язання проблемних питань в судах – один з принципів професійної поведінки фахівців нашої Компанії та запорука успіху клієнта.
  У разі, якщо Вам необхідний захист ваших інтересів в господарському, цивільному чи адміністративному суді – звертайтесь: тел.. +38(050)-404-87-30 або e-mail: office@vg.ua

Департамент юридичних та корпоративних послуг
Компанії «Вікторія»

компанія "вікторія" інформує: